Värme, no sömn och tidigt besök

​Vaknade vid 6 av att det var så varmt att det inte gick att sova. Gick upp och startade datorn och åt lite smörgåstårta. Såg att Pontus var inloggade på fb.. han kunde inte heller sova pga värmen. Sa att han kunde komma hit senare och äta lite smörgåstårta, men han ville komma ganska omgående. Så vid 7.15 kom han. Han fixade även handbromsen på Jennys cykel, så nu är det bara låset kvar, det ska jag kolla på idag.. hon vill ju kunna cykla och ställa cykeln utan att den blir stulen.

Jag har packat ner lite smörgåstårta till jobbet i morgon. Känns bra att inget kommer gå till spillo.

Jessicas pojkvän kommer ikväll och stannar några dagar. Pontus kommer hit och äter med oss i kväll också. Sen så har jag sagt till Jan att han är välkommen hit och hälsa på idag. Han har inte varit här mer än samma dag som vi fick nycklarna och det är över 2 mån sen. Hade varit kul att få visa honom hur vi har det.

Nu ska jag försöka sova några timmar till. EN sovmorgon denna veckan måste jag väl kunna få?! Jag hittar ändå inte min bikini och kan dra till stranden Och det verkar som att Jörgen smittat mig med sin förkylning.. så Kan Jan är intaget :)

Gillar