Varm stressig vecka...

Vilken vecka!! Inte nog med att det varit skitstressigt - det har varit typ 100 grader också.
Dessa hyrbilar som vi kämpat med i åtskilliga veckor. Förhoppningsvis är dom klara på måndag. Lite nya rutiner är införda och det är bara rörigt. Även för mig som brukar ha bra koll. Borde kunna vara smidigare. Varför är det så svårt att prata med dom som jobbar med det och gemensamt komma på en fungerande rutin?


Fått lite sol i veckan.

Och mer idag. Men jag har inte ont.

I morgon ska Jenny och jag åka och bada. Troligtvis blir det Dalabadet, för sen ska Jenny jobba. Jag har plockat fram våra solstolar och en kylväska. Och först ska jag åka och handla frallor och lite vi ska ha med oss. Och frukost äter vi innan vi åker.

En golvfläkt har flyttat in hos oss (mig) idag, tack vare mamma, som åkte och köpte den. Jag kollade på den igår på Dollarstore, men kunde inte kånka med den på bussen, insåg jag.
Och den är verkligen bra. Vi måste kanske köpa fler, så töserna har på sina rum.

Köpte termosflaska igår för att ha kallt vatten på jobbet. Rusta hade erbjudande. 49,90. Och perfekt att ha i vår hörna, så man kan dricks hela dagen.

På måndag börjar Jessica jobba med mig - ska bli kul. Och jag får typ den dagen på mig att lära upp henne, med hjälp av Alex. Men kommer säkert gå bra. Innan veckan är slut så kommer hon vara expert på fågelskit 😂

Efter jobbet idag åkte jag till Gummiapan. Var där i nästan en timme, för Jeanette var där och vi hade massor att prata om 🥰 Det var väldigt trevligt.
Gick sen till Willys och handlade och sen hade jag turen att springa på Lalle, som var snäll och körde mig hem.

Nu är det dags att sova.. 😴

  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer