Vad är det för en dag?

​Jag har noll koll på dagarna.. i tisdags trodde jag det var onsdag.. idag trodde jag det var onsdag.. Onsdag hela veckan? För mig är det iaf torsdag i morgon, för jag har satt upp mig på övertid på lördag. Tur är att jag har tvättstugan i morgon, så jag behöver inte tänka på det i helgen. Sen är det bara en vecka kvar att jobba tills det är semester 😊 Och efter det, inte många dagar tills vi åker till Smögen. Må det bli riktigt bra väder och att vi får mycket makrill när vi är ute med båten.
(Å andra sidan, så borde jag önska mig urkasst väder, för om jag ska klä mig i bikini och bege mig till stranden.. så kommer jag skrämma slag på hela bygden.)

Idag känns det som om den onda cirkeln börjat vända.. ett steg på rätt håll.. för den som det berör. Men kommer nån jobbig vecka till.. men det kommer bli bra. Jag önskar bara att det inte blivit så här.. att allt gått som det var planerat. Då hade hösten kunnat se ljusare ut för flera.

Nu ska jag strax släcka ner.. Jobbemat är packad... Spagetti och Chorizo. Rostebröd även så. Några extra skivor ifall Lillan känner att hon vill avstå från sin sk diet 😁
Jenny och Jonathan har nåt filmmaraton, så hon kommer inte hem ikväll (heller), men i morgon ska dom sova här båda två. det har jag sagt till hans mamma att det är ok.

Idag fick jag två klockor med posten.. köp från Wish... kostade typ 18 kr/st. Skitsnygga! Synd jag inte kan ha klocka på jobb.. men kanske dit och hem. För när ska jag annars ha dem.. jag jobbar ju alltid. Väntar på nån klocka till... För dom jag köpte typ förra året, dom har Jenny tagit 😃

Natti

  • 83 visningar

Gillar