Upp och ner...

Mår bra när jag är hemma, men så fort jag går utanför dörren så sätter hostan igång. Trodde jag skulle kunna ta bussen ner i stan och handla. Men fick gå av eftet två hållplatser, för jag hostade så att jag var tvungen att få luft. Och folk tittar ju så.
Handlade snabbt och sen la hostan sig lite, så jag kunde ta bussen hem.

Nu har jag kört lite fotvård med exfolierande sockar, fyllt på med lite färg i håret och tagit en dusch. Nu är det slutet av Idol. Många bra ikväll. Jag ser dock inte begåvningen i Caspar som juryn gör. Tycker han är så flummig och ser hög ut varje gång.

Kvällens middag blev det här:

Potatisgratäng, schnitzel, sallad och en liiiten skvätt vitlökssås. Längesen jag åt annat kött än färs hemma - då gott! Och blev massor av sallad över, så det får vi nog ha i morgon. I någon form, som rätt eller som tillbehör.

Jenny har födelsefest för sina kompisar hemma hos Lizette ikväll. Kul att en av dem kört ända från Stockholm för att vara med. Han ska dock sova över där. Av förklarliga skäl.

Ett kort har jag gjort idag, men det kommer jag inte visa riktigt än 😊Personen som ska få den läser kanske här och kortet är en överraskning. Men men, snart så 😁

  • 119 visningar

Gillar

Kommentarer