Ungdomar, tandreglering och försvunna jeans

Det är fan härligt att jobba ihop med yngre människor.. man kommer ner på deras nivå och känner sig inte en dag äldre än dom 😄 Sandra, Felicia, Vicky, Annelie och Hedda.. jag uppskattar er 😃 Er humor, ert småtjafsande.. det piggar upp en gammal tant som mig *s* Den ende gamle i bussen nu är ju Jörgen 😜

Idag har Jenny (och jag) varit hos tandregleringsspecialisten.. Hon ska utan tvekan ha tandställning. En tand vill inte komma fram.. dom har väntat ca 1 år på att den självmant ska komma fram, men icke.. så nu ska dom snitta upp, fästa tandställningen i tanden och sakta dra fram den. Jenny log inte när hon fick reda på det.. men som "bonus" så rättar dom till hennes framtänder också, som är lite sneda. Hade det bara varit framtänderna, så hade dom inte gjort nåt. Besöket där tog inte många minuter, och efteråt åkte Jenny iväg med Bodil och fikade och shoppade. Själv handlade jag lite snabbt och åkte hem.

Väl hemma färgade jag håret. Slapp laga middag, då både Jenny och jag ätit på stan och Jessica åt nudlar.. kändes lite onödigt att stå och laga middag som ingen hade orkat äta. Så då kan jag likaväl laga den middan i morgon.. ugnstekt falukorv med potatismos och stekt lök. Ska nog steka lite svamp också.

Skulle i kväll kolla upp vad för kläder jag ska se till att ha rena när jag åker till Tina.. och så hittar jag inte de jeansen jag tänkt ha.. puts väck. Jag har ju inte använt dom på ett tag, eftersom dom är lite för stora för mig.. men tänkte göra ett nytt hål i livremmen, så att jag kan använda fler byxor... men det kunde jag tydligen glömma. Så i morgon kväll får jag tydligen ta och tvätta upp de enda par jeans som passar mig hyfsat. I övrigt blir det inte mycket jag ska ha med mig.. det mesta är tvättat och jag ska göra en sista koll i morgon kväll, så jag kan packa på torsdag kväll.

Färgat håret har jag fått gjort i kväll. skulle även plattat håret, men gör det i morgon bitti.. går upp 10 min tidigare. (yeah, right, I wish).
Fixat till tatueringarna lite, vilket borde gjorts för en vecka sedan. Dom är inte klara än, men lite bättre än innan.

På torsdag ska jag leverera 3 ljuslyktor jag fått beställning på och förhoppningsvis för de 2 sista klara nästa vecka. En är klar, men måste göra en till.. dragit ut på tiden eftersom jag varit sjuk och inte kunnat göra några.

Nu blir det sängen.. natti..

Gillar