Trötter som firat mors dag..

Idag är jag helt slut.. eller har nog varit det några dagar, men nu är det extremt. Hade egentligen behövt en semesterdag i morgon.. men men... då får jag ju inte träffa mina underbara arbetskamrater 😃

Mina goa ungar överraskade mig med presenter och Mors Dagsfika i trädgården i eftermiddags.

Sen fick jag fina presenter ❤

​Handtvål och ljuslykta av Jenny och Pontus, blommor av alla (?), ljuslykta med doftljus av Lizette och hjärteörhänge av Jessica.

Sen kom Lizettes pappa, körde mig och Jessica till ÖB så jag fick handlat en ny grill (den jag köpte förra året har visst fått fötter och försvunnit från trädgården) och så köpte vi en ny lite större kattlåda. Det ska bli morgondagens projekt.
Sen var det fotboll.. men för en gångs skull, så stannade i inte ens kvar tills halvlek, utan gick tidigare än så. Jag ville bara hem.

Nu ska jag göra klart i tvättstugan, sen blir det sängen. Orkar inte ens fixa jobbemat, så jag hoppas att nån ska åka och äta burek i morgon,så jag kan följa med. I annat fall så får det bli mackor.
Skulle planterat om i helgen också, men tiden har inte räckt till. Dock har jag iaf köpt hem jord, så kanske i morgon :) Och eftersom det ska bli fint väder, så kanske jag kan få ut växthuset nästa helg.
Natti

Gillar