Trött, möte och pilleri

Ikväll är jag trött.. bad töserna fixa middag själv för jag vill gå och lägga mig och dom nästan skrattade.. klockan är bara 7. So what, I´m old! And tired. And old.. again. Ok, lite hungrig också, men orkar inte laga mat. Åt en halv baugette för en stund sen, det får räcka.

Jag hade tänkt gå tillbaka till jobb i morgon, men tänkte sen.. fuck it.. jag är fortfarande förkyld, fryser som en gnu och jag är faktiskt sjukskriven veckan ut. Är det inte lika bra att jag försöker se till att bli helt frisk? Ekonomin säger: du skulle jobbat förra veckan. Kroppenn säger: Du borde vara hemma nästa vecka också. Så jag kompimissar och börjar jobba på måndag. Den som träffat mig ( nu är det inte många, eftersom  jag mest hållt mig hemma) säger att jag fortfarande är sjuk.

Idag var jag på rehabmöte med företagshälsovården och jobb... gav mig.. nada. Om vi inte räknar dåligt samvete.. och det räknas väl inte när man är sjuk? Inget jag kommer skriva om här, ältat det redan med en god vän, det räcker. Men med arbetsgivare kan man säga: Den som ger mig arbete, dvs den som säger åt mig vad jag ska göra, och han kunde inte närvara.. Hans chef kunde dock det..

I två dagar har jag hållt på med ett jäkla pilleri.. dvs att byta skärm på Jennys mobil.

Små pytteskruvar, en massa moment... men nu är det gjort. Dock felar nåt när det gäller wifi.. så det får jag lösa en annan dag. Helst i morgon, men Jenny vill ju använda sin mobil nu... Så då slipper jag kanske höra hur kass Samsung är..  :) Snart.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig.. Chattar nu med en av mina bästa vänner.. ja, han vet inte att han är det, men så är det faktiskt...
Töserna fixar mat själv (nudlar tror jag), kaminen har jag äntligen fått igång efter flera timmars kämpande. Jag fryser ända in till benmärgen i detta huset.  Julklappar är köpa på Ebay (igår) så hädanefter, öppnar  ingen mer än jag, de paket som är adresserade till mig. :) Natti

  • 74 visningar

Gillar