Trött!

Nu är jag trött på att vara ständigt trött. Men har nog kommit på vad det beror på. Jag är så dålig på att äta, mat är inte alls gott och jag äter inte mer än vad jag behöver för att inte svälta ihjäl. Det är tydligen någon form av ätstörning, men jag vet inte vad det beror på.
Jag är iaf medveten om det och försöker äta lite mer hela tiden och småäta mellan måltiderna. Hjälper det inte nu, så får jag gå till läkaren och få hjälp där. Ska även börja äta lite vitaminer.

På torsdag ska jag, Lizette, Jenny och Natti ner i stan och lyssna på Perikles 👍🏼 Det ska bli jättetrevligt ❤️ Och på fredag åker Jenny och Natti till Antwerpen 😊 Spännande!

Jenny har fått en elsparkcykel av din pappa. Kul grej, jag skulle också vilja ha en. Visst kan jag (och gör) låna den när hon inte använder den, men hade varit kul att kunna köra tillsammans. Smidigt att köra ner till stan för att handla, men inte lika smidigt att ha den med i butiken.

Om en månad ska jag på bröllopsfest på Aspenäs Herrgård. Ska bli jättekul!! Ska bli kul att även få umgås med mina kusiner 💞

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket. Natti.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer