Trött...

Trött på att hosta, trött på att inte kunna sova... jag minns inte när jag sov mer än 4 timmar på en natt, dock inte sammanhängande. Känner mig som en zombie..  jag är närvarande, men ändå frånvarande. Hostat hela natten, och konstigt nog ingenting på dagen, förrän jag satt på bussen hem, då fick jag en hostattack som varade i 10 min. I detta fallet var det mellan Mobilia och Vellinge...

Försökte sova på tåget i morse..  men då ska givetvis en idiot i Skurup, som är sen till tåget, ta sig under bommarna - med cykel... och just då kommer tåget! Lokföraren berättade sen att han var sekunder från att köra över killen.. som sen ville med tåget, men personalen stoppade honom. Efter det lyckades jag inte somna, tänkte bara på vad som kunde ha hänt. Lokföraren sa också, att vid såna här händelser så är han i sin fulla rätt att avbryta sitt jobb omgående och då hade tåget blivit ståendes i Skurup och vem vet när vi kommit därifrån i så fall. Nu gjorde han inte så, utan körde vidare, men kan tänka mig att han inte mådde speciellt bra efteråt.

I kväll hoppar jag nog över middan och går och lägger mig om en stund i stället. Töserna fixar nåt själv strax. Antagligen blir det nudlar.

Om en vecka är jag på väg hem från Ullared. Inköpslista skrivs för fullt... men som vanligt så kommer jag inte köpa allt som står där.. och så kommer jag köpa saker som inte står där :)

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229