Torsdag

Bilen startade snällt i morse, men batterilampan lös svagt. Körde Jenny till skolan o satte sen bilen på Jans parkering o så körde vi med Jans bil.

På jobbet blev det väldigt mycket kontorsarbete, ända fram till lunch donade vi med en o samma skadesrapport. Efter lunch så plockade vi fram bilar.
Kl 15 körde Jan o jag hemåt, jag skulle på möte, som var givande. Jan hämtade sen Jenny på skolan. När jag kom dit så hade hon bäddat ner sig i soffan, tittandes på tecknat o med fjärrkontrollen på magen. Och medan jag drack en kopp kaffe, så somnade hon.
Lät henne sova ca 10 min, väckte henne sen o efter mycket om o men, så vaknade hon o vi körde till Maxi o handlade.
När vi handlat klart så släppte Jan av oss på hans parkering o vi körde till Valen för att hämta ut medicin. När det var avklarat o skulle köra därifrån, så ville bilen inte starta :( Ringde Jan, som just höll på att koka spagetti, men han kom så fort han var klar. Startade min bil med kablar o jag körde hem med Jan i släptåg. Det var väl ungefär med en suck som bilen stannade på parkeringen, sen var den helt död :(
Jan e snäll o kör för mig i morgon o hämtar oss på morgonen. Och nästa vecka e det han som kör, så då får han väl komma o hämta oss på morgnarna.
När vi kom hem så vet jag inte vad som for i Jenny. Hon började städa på soffbordet, rättade till duken o ställde allt fint. Sen tog hon en paus o tittade på tv o sen ut i hallen o gjorde fint där.Jessica o Pontus hade tidigare på dagen tagit hand om tvätten.
Vi hade bestämt att vi skulle ha pannkakor till middag, så jag gjorde pannkakor till ett helt kompani. Emily var oxå här o självklart fick hon oxå.Pontus o jag har hjälpt åt att byta gardiner o nu ska han strax gå ut med soporna.
I dag har jag ringt o förlängt mitt mobilabonnemang, så i början på nästa vecka så får jag en ny mobil :) Då ska jag skicka den gamle på reperation, för den stänger av sig titt som tätt, gärna mitt under ett samtal :-( Men eftersom jag fortfarande har garanti kvar, så ska den lagas o sen får den vara reservtelefon.
Här kommer gårDagens bild 090225... mina anteckningar från gårdagens kurs :)
Och Dagens bild 090226... vårt vardagsrumsfönster efter gardinbytet :)


Nu ska jag ta o dra mig mot sängen. Känns som jag har en uppesittarkväll... var ett tag sedan jag var uppe vid den här tiden på dygnet *s*
  • 0 visningar

Gillar