Torsdag...

​Idag har ryggen jäklats och just nu är det värre än vad det varit tidigare under dagen. Men men.. det är kanske bättre i morgon, om inte, så är det ju lämpligt att jag ska på hälsokontroll hos företagshälsan i morgon, precis innan lunch. Ja.. tiden är väl inte så lämplig..  med tanke på att jag håller på att svälta ihjäl redan vid 11... och kommer inte få nån lunch förrän vid 13... Glömde köpa frukt nu ikväll, så jag ska försöka äta en lite stadigare frukost i morgon.. kanske lite gröt.

Just nu är det hyfsat svårt att skriva här.. har en katt som ligger och sover på mina armar... helt lycklig över att jag är hemma igen.. Molly ❤ Nu sen Kisen flyttade, så är hon framme så mycket, pigg och glad.
Såååå, nu flyttade hon sig.. några minuter.

Ikväll blir det enkel middag.. korv med bröd. Jag åt en stadig lunch och är inte hungrig. Ska i säng tidigt, skippar duschen ikväll och tar den i morgon bitti i stället. Ska ändå inte tvätta håret förrän på lördag, för eksemet har blossat upp för fullt 😰 Hoppas det har lagt sig lite tills dess. Får se ut som en risbuske nån dag till 😜

  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer