Tomt på kontot

Hade planerat att sova ut, men vaknade vid 9 av att jag drömde att jag bara hade 21 kr kvar på kontot.
Så upp på toa, satte på kaffe och kollade kontot. Ja, det var bara en dröm! 👍

Sen åkte jag ner en sväng på stan. Köpte nybakta frallor och apelsinjuice och sen hem igen. Då kom jag på att Maxi sålde ut garn för 5 kr, så efter att jag hade ätit frukost, så satte jag mig på cykeln och cyklade dit. Nu var det inte mycket garn kvar, men jag köpte 5 nystan iaf. Och grejer till morgondagens middag.

Molly var mysig i morse och tog min plats.

Vi har tvättstugan, så jag började tvätta, sen åkte Jessica och jag en runda på stan. Så härligt väder! Gick i parken och njöt.

Hemma igen så fortsatte vi med tvätten, sen gick vi ut en kort sväng med Tusse och Geisha. Dom var inte riktigt överens med oss om hur vi skulle gå, för som ville gå hem till Jan. Det fick dom inte!!
Tusse har sovit sen han kom in...

Nu ska jag bli klar i tvättstugan. Och så håller jag på att kalka av kaffekokaren. Nästa projekt är köksfläkten och bordsfläkten. I morgon hoppas jag kunna sova ut. Skulle tvättat gardinerna, men det glömde jag, så det får bli nästa gång.

Om drygt en timme så är planen att jag ska bädda ner mig. Tänkte äta lite chips och dippa, men får se om jag hinner med det 😊

  • 142 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer