Tisdag, matlagning och tv-inställning

Ja, ännu en dag att bocka av i almanackan. I morgon börjar vi räkna ner mot helgen. Då står Hamnens Dag och barndop på schemat, dock inte samtidigt :)

Efter jobbet idag var jag inom Netto och handlade lite, och när jag kom hem, så gick jag hem till Jan. Han fick inte rätt på installationen av kanalerna på sin nya tv, så det har jag nu fixat åt honom samt kopplat upp den på wifi, så han kan surfa, YouTuba och sånt. Tog en kopp kaffe och snackade bort en stund också.

Hem.. kokte potatis och torsk och gjorde hollandiesås. Mums!! Och nu har jag en Västerbottenpaj som står i ugnen och snart ska plockas ut. Det doftar ljuvligt 😄

De senaste dagarna har jag fått en del samtal, fb-meddelanden, mm, med frågor typ: Är ryktet jag har hört sant?? Tja, det beror ju på vad det är för rykte du har hört...!! -Ja, att det inte går så bra för Autolink och att det ska rekonstrueras!?
Japp.. så är det! Inget att sticka under en stol med och det är offentligt.
Om nån undrar.. Rekonstruktion är INTE samma som konkurs. Konkurs: då är det kört! Rekonstruktion: då finns det nåt att kämpa för och en massa folk som tror på företaget.
Min personliga åsikt? Det kommer lösa sig, men det kommer innebära blod, svett och tårar.. typ.. det kommer bli jobbigt en tid, men jag är beredd att kämpa! Sen kan jag ha idéer om vad som måste göras, men jag sitter inte i den positionen att framföra sånt, bara till att hoppas på att konstruktören ser samma sak.
Och inget ont som inte har nåt gott med sig.. alla verkar komma varandra närmare och då menar jag ALLA! Ja, alla på Yarden. Och lite extra cred till Kresh som verkligen försöker peppa oss ❤

Nu är det snart dags att sova... pajen blev jättegod!! Och ännu bättre blir den med en sallad till. Om inte Lillan glömmer ta sallad med i morgon, så är det det som blir min frukost.
Jag kommer lätt göra denna paj fler ggr.

Tyvärr blev det ändrade planer, så mamma kan inte följa med oss till Ullared. Vi får ta det till våren i stället! Natti

  • 103 visningar

Gillar