Sularpsfarmen

​Idag tog Jessica och jag tåg och buss till Sularpsfarmen utanför Lund.
Trevligt ställe, men inte alls så stort som jag hade förväntat mig. Det finns nog mycket mer grejor att köpa på våren. Hade lite planer på att köpa nån krusbärsbuske och sätta i trädgården här... kostade bara 1 kr.. men det fanns nog en anledning till det. Tyvärr såg dom alla självdöda ut, så det fick va. Däremot köpte jag några knippen med lök, Jessica köpte hallon och körsbär.
Men vi hade ändå en trevlig dag ihop. Jagade lite Pokêmon ihop på vägen, satt och pratade och hade det mysigt.

Nu håller jag på med middan.. lax blir det. Jenny ska äta kräftor och räkor med Jonathan hos hans mamma. Känns som det inte kommer bli några kräftor för mig i år.

Jenny pratade med sin pappa innan ang sängen.. som väntat.. han bytte samtalsämne. Han hade visst mumlat nåt om att han inte får in den i bilen... men det är väl det minsta problemet... jag hade kunnat fixa nån med släp som kunde hämtat den. Så det är på ren pin kiv... då är det bättre att köpa "märkeskläder" från Thailand till henne... i fel storlek som vanligt. Och sen påstå att det är äkta! Alla andra ggr så har kläderna varit för små. Eller i killmodell. Varför inte låta henne få välja kläder själv? Han som säljer kläderna bor 100 m från oss, så hon och jag kunde lätt gått upp där en dag, så hon själv fått välja.

Om en liten stund är middan klar... sen blir det att slänga sig framför tvn och se om det går nån bra film.
I morgon planerar jag att gå till Maxi och handla, om vädret tillåter, annars så får det bli Willys.

  • 148 visningar

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa Chica
Linda - Rosa Chica,
Välkommen in på bloggen för att:
- Vinna valfritt smink från IMSO.COM (avslutas på söndag)
- Ett stort inlägg med massa billiga bomberjackor med en exklusiv rabattkod! 😃 <3
www.rosachica.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229