Stora beslut

är aldrig lätt. Det som känns rätt ena stunden, känns inte rätt nästa.
Ja, det gäller mig o Jan. Jag älskar den mannen nåt så otroligt o vi har det så bra tillsammans. Men... jag känner att jag måste reda ut det här med de stora barnen först.. annars kommer jag att gå ner mig :( Det e inte så lätt som det låter... o jag prioterar mina barn allra först. Men hur det än blir mellan Jan o mig... så kommer vi fortsätta träffas o han stöttar mig till 150 %, men barnen behöver mer av min tid.
Vi har i alla fall bestämt att vi ska tillbringa helgen tillsammans o prata o bara ha det mysigt. O Jenny tjatar om att hon vill sova där en natt.. så vi ska se vad vi kan fixa till i veckan.

Min jävla bil har gått sönder... vet inte vad som felar... men den e knappt körbar... Lasse har den nu o jag har mammas bil, var o hämtade den i kväll. Antar o hoppas att jag snart kan lämna tillbaka den. Ev så kan jag låna Jans bil nån dag... Då blir Jenny glad.. hon älskar åka hans bil *s*

Fick just veta att min äldste sons farfar e allvarligt sjuk o ligger på sjukhuset sedan i torsdags o ska bli där minst en månad.

Förresten.. jag älskar Jan o han bjuder på middag på jobbet i morgon :)

Gillar