Söndag, huvudvärk och TFF

​Sovit rätt dåligt i natt, det har varit sååå varmt! När klockan var 9.30 kände jag att det var lika bra att gå upp, hade inte kunnat somna om ändå. Och ändå satt jag uppe rätt länge igår, kollade en skitbra film: Life as we know it. Tyvärr missade jag början, så jag måste nog hitta filmen och se även början. Jag tyckte att den var så bra, att jag lätt kan se den snart igen.

Efter en kopp kaffe, så kom huvudvärken.. ja, och även mamma. Hon skulle hämta en present jag har till Tina, eftersom hon åker dit på tisdag.
Jag har roat mig med lite städning idag också. Fick faktiskt tagit och rengjort fläkten. Snabbt gjort och blev så bra. Även torkat av köksluckorna och dammsugit.
Sen ringde mamma och hade en cykel till Jessica som Lasse fixat till. Så Jessica och jag gick dit. Där blev vi kvar ett bra tag, hjälpte dom med lite grejor. När vi sen kom hem, så lånade jag Jessicas cykel och stack till Ica och handlade och var även och köpte en ny låda tobak. Utan minsta fusk, så har jag rullat cigg i över en vecka nu. Kul är det inte, men jag sparar en jäkla massa pengar. Tobaken kostade 70 kr och bör räcka 3-4 veckor.

Ikväll åt vi makaroner och korv stroganoff. Förr hade jag alltid ris till det, men nä.. aldrig mer. 1000 ggr godare med makaroner. Och lite fetaost, som pricken över i.

Jenny har varit och kollat på TFF ikväll, när dom mötte Norrby IF. Jan hade fått 4 biljetter via sin hyresvärd, så Jenny tog med 3 kompisar. TFF vann med 7-0.

I morgon börjar Jessica plugga. På Östra Grevie Folkhögskola. Först ska hon läsa upp betygen och sen planerar hon att läsa till barnskötare. Håller tummarna för att det går bra för henne i morgon. På onsdag (efter skola/jobb) är det tänkt att vi ska åka och köpa en dator till henne, då det är krav från skolan att dom ska ha laptop med och det är pengar avsatt till det i första studiemedlet, som bör komma på onsdag (dvs hon får 5000 kr extra första månaden). De första dagarna får hon låna Jennys dator.

Så, nu börjar äntligen huvudvärken släppa, så snart ska jag i säng. Natti

Gillar