Söndag

Vaknade av att Jan ringde.. kollade och klockan var 11 på mobilen.. men 12 på väggen. Hmm.. sen kom jag på att vi gått över till vintertid, men yrvaken som jag var, så visste jag inte vilken klocka som var rätt. Men men.. som tur var det den på väggen som var fel.. dock hade jag väl sovit i 12-13 timmar. NU går alla klockar rätt.

Jenny har varit hos sin pappa idag.. för att hämta sina presenter. Släkten var där... iaf nån av dom.. dom andra kom 30 min senare.
Sen bjöds det ju inte direkt på nåt laktosfritt, trots att Jenny sagt att hon inte får äta nåt med laktos närmsta tiden. Jo, tårtan var visst lakosfri.. men det var med mandel i, som hennes pappa vet att hon inte äter och aldrig har gjort. Samma sak med kakor.. laktos i allt. Varför inte baka själv för att säkerställa att det är laktosfritt?? Tydligen vet ingen i huset hur man bakar..

Jenny fick sina presenter iaf, nåt var visst samma som hon fick förra året.
Egentligen skulle Jan hämtat henne, men Pontus tyckte det var bättre att han och Martin hämtade henne.. ifall nåt skulle uppstå, så skulle Martin bättre kunna försvara Jenny. Härligt att även Pontus kompisar tänker på och vill skydda henne ❤ Men hon kände sig inte trygg där.. bara obehagligt. Konstigt beteende av hennes pappa. Men hans tant hade visst lite dåligt samvete, för hon gav Jenny 500 kr mer i present än vad han gjorde. Eller så är det så att hon har mer pengar än honom...

Nu är Jenny och Jonathan på väg till bio i Malmö. Det planerade dom redan igår. Dom ska sova här i natt, som tur är, då dom har mitt busskort och det behöver jag ju i morgon bitti. Så om jag sover när dom kommer hem, så har dom lovat att väcka mig. För nu känns det som om jag skulle somna innan kl 22.

Jessica och jag slapp fotbollen idag. Så jäkla skönt, för vi hade så mycket att fixa och så kom detta med att se till att Jenny fick träffa sin pappa så säkert det gick.. Nästa år fyller hon 15 och då hoppas jag att hon vuxit till sig nog att våga säga ifrån till honom. Jag skulle gjort det när vi var på samarbetssamtal.. för att göra det ihop med vår handläggare där, som pratat med Jenny om detta.. men han vägrade ju komma dit. Han tyckte tydligen inte att det fanns nåt att diskutera. Varför man nu väljer bort att få träffa sitt barn... fast han nöjer sig kanske med att bara få träffa henne ca 5 timmar per år...
Snart är det jul.. och då kan det inte bli som förra året, att han fick träffa henne en stund på julafton, då jag har andra planer + att Jenny har en del kyrkobesök inför konfan. Bl a på julafton och juldagen.

Nej.. nu är det snart dags att kolla lite tv, rulla morgondagens cigg och sen krypa ner under täcket. Det är höstlov kommande vecka, men Jenny ska vara i skolan två dagar för att ta igen det hon missat när hon varit borta från skolan.
Natti

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer