Sommarvärme

Härligt att det känns som att sommaren har kommit. Så skönt att jobba ute då. Synd bara att våra chefer meddelat att vi inte får ha shorts 😞 Och vi som har svarta arbetskläder 🔥🔥 Så nu har jag som skyddsombud mycket att göra och just detta är ett område som jag inte har så mycket koll på. Tråkigt att vi inte har ett huvudskyddsombud att ta hjälp av, då han vägrar vara aktiv.

Idag har min rygg bråkat lite - ischias. Vaknade i natt och hade ont, men det brukar gå över snabbt, så förhoppningsvis så är jag bättre i morgon.

Idag blev vi klara med presenterna till Max student. Skönt att ha det fixat i god tid. Hittade ett fint presentpapper också.

På torsdag är det vår nationaldag. Då är min plan att jag ska ner i stan och titta på bilar och sånt. Men det ska visst åska, så jag får se hur det blir.
Jag behöver även åka till H&M och kolla på en klänning som jag ev ska ha på studenten. Köpte en mörkblå med vita prickar häromdagen och den satt så bra att jag vill ha någon till. Kostar bara 99 kr. Vi får väl se när jag åker in där.

I morgon kommer Lasse och lämnar min fåtölj. Och tar med tvn som stått i hallen i flera månader, för vi inte har någonstans att ställa den. Fick den av mamma och Lasse när dom flyttade och då tänkte jag att Jan kunde ha den i sovrummet. Men det ville han inte. Så då kan mamma och Lasse få tillbaka den 😊

Nu är det snart dags att sova. Matlådan är packad och jag ska försöka gå upp några minuter tidigare imorgon och få i linserna, så jag kan ha solglasögon. Tänkte inviga mina Ray-Ban ✌🏼️

  • 112 visningar
  • Nära Trelleborg Östersjögatan, Trelleborg

Gillar