SolBRÄNNA

Vilket göttigt väder vi har fått. Äntligen har sommaren kommit. Idag har vi gått och synat en stor del av dagen samt på övertiden. Och som vanligt (när solen börjar titta fram) så har jag bränt mig på axlarna, ryggen och i urringningen. I morgon blir det (våt) t-shirt, för att lindra smärtan och svalka, då det sägs bli ännu varmare i morgon. Jag har iaf laddat upp med både solkräm (faktor 30) och nån kylbalsam med Aloe Vera.

Ja, det var övertid i dag med.. nu ska jag inte jobba över förrän på lördag.. då ska det visst bli 31 grader. Jaja, det överlever vi. Bara se till att dricka en massa vatten. Hade vi haft frys på jobbet, så hade jag köpt glass och ätit på lunchen.
I morgon ska jag ut med Tjejligan och äta på Casablanca. Tyvärr kommer jag nog mesa och äta det jag åt sist och som var så vansinnigt gott.. Pasta Carbonara. Det var den godaste Carbonaran jag ätit i Sverige och från är om den inte t o m var godare än den jag åt i Spanien härom året.

  Jenny är hos Alice i Kågeröd i natt, hon kommer hem i morgon. Dom har inte träffats på 2 år, så det är kul för dom att träffas igen. Kanske kan Alice komma hit när jag har semester och vara här några dagar. Jag vill ju också träffa den lilla skruttan ❤

  Ska se på fredag, om Jessica har tid att fortsätta på min tatuering som hon påbörjade för ett tag sen. Eftersom det ska bli svalare nästa vecka, så får den då läka i lugn och ro. Annars får hon göra det på söndag.
  Jag måste hitta min bikini också.. snart är det dags att börja hänga på stranden, semestern närmar sig med stormsteg och jag har inte tänkt hoppa in och jobba varje dag :) Tråkigt nog går det inte så många bussar till Skansarna, det hade ju varit perfekt. Jag har ju inte cykel, så jag kan inte cykla dit heller. Jag gillar Skansarna, så jag hade hoppats kunna vara där en del i sommar.

  Jag fick en bok med posten idag.. kanske kan jag börja träna snart.. men kommer antagligen bara sitta och dregla hihi...

  Nej, om en stund ska jag i säng. Har ingen jobbemat till i morgon, utan det får bli mackor, om ingen av mina kollegor vill dra iväg och äta nånstans. Natti

  Gillar