Skolavslutning och mobbning

Då har Jenny gått ut 9:an och sommarlovet har börjat. Gäller att hon passar på och vilar upp sig inför gymnasiet.

Talet Jenny skrev.
När vi sen kom hem, så var vi så trötta att vi sov i ca 3,5 timmar. Vi har alla sovit dåligt i natt. I mitt fall är det myggen som hållit mig vaken.

Massor av såna här, hittar nya hela tiden, är väl uppe i 20 st nu. Bl a ett i pannan 😡 inga små saker. Och kliar som fan!!

Source error

När sen klassen skulle ta ett sista klassfoto, så var det ingen som kallade på Jenny (som var och förberedde inför sitt uppträdande). Taskigt!! Och nu ikväll så skulle 9:orna träffas och ha en liten avslutningsfest, men Jenny var inte välkommen, fast hon varit med från början och planerat den. Men så sa dom att den var inställd oxh så plötsligt lägger folk upp bilder att som är där. Riktig jävla mobbning!! 😡 Värsta är nästan att de som hon trodde var hennes vänner är inblandade. Och att deras föräldrar tycker att det är ok. Hade jag fått veta att mitt barn behandlat någon så, då hade jag tvingat hem hen och tvingat hen att be om ursäkt.
Sen kan man ju skylla på vad man vill, men jag vet hur terminen varit, alla samtal jag haft med lärare, kurator och rektor. Alla gånger jag tvingat en ledsen Jenny till skolan, hur ont i magen hon än haft. Men även låtit henne stanna hemma när det varit som värst.
Nu är hon självklart ledsen och besviken. Att kompis ena dagen kramar om henne och är vän, för att nästa dag ljuga och vara medveten om att hon inte är välkommen. Hoppas såna kompisar sover gott. Och jag är övertygad om att Jenny kommer hitta riktiga vänner i gymnasiet, som står upp för henne och som är sanna vänner 😍
Nu är det dags för mig att lägga mig. Ska åka med Jan i morgon bitti, så jag kan sova lite längre. Sen väntar trevligt jobb 👍
Natti.

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar