Sekreterare...

​Idag hade vi fackmöte på jobb... och vips.. så blev jag vald till sekreterare, då nuvarande ska avgå. Jag har varit det innan, men det var typ 100 år sedan och jag minns inte så mycket av hur det funkar. Men får ju göra mitt bästa!

Jag är jobbig!! Iaf tycker nog mina nya kollegor det.. för jag sitter inte bara och lullar med, utan blir gnällig när nåt inte är rätt. Och ett visst gehör har jag nog fått.... rökrutan har blivit städad! I morgon ska jag försöka få dit en riktig askkopp. Kanske kan det bli ordning i matsalen, städat och fint. Inte så kul när det står matlådor på bordet.. där det växer nåt vitt luddigt i...

I morgon ska jag på möte med Fritidsnämnden. Två månader sen sist, så det ska bli kul! Och hyfsat intressanta grejor att gå igenom. 

Om en kort stund ska jag i säng. Jobbemat har jag sen igår och jag har brett mackor till frukost, plus att jag har två bananer som ligger på jobb och väntar på mig. Lunch hinner jag äta innan jag måste åka till mötet. Sen måste jag åka och handla så Jessica har lite hemma när jag är i Berlin och lite som Jenny ska ha med sig, för hon ska vara hos Jonathan och hans mamma de dagarna. Lördag ska dom äta middag hemma hos mormor.

Natti

  • 121 visningar

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Tråkigt att behöva säga till vuxna människor.. Som att plocka undan en matlåda, hur svårt är de? 🤔
nouw.com/jasmineivanoff
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Svar:Helt klart haha 😊😂 haha ja det kanske hade varit något 😉😂
Åh vad kul att du med ska dit 😊 det kan vi nog lösa 😃😃 jag ska ha sällskap dit med Rebecca som också är här från Helsingborg 🌸
nouw.com/jenniferssynpalivet