Seg helg...

Jag har mest bara slappat denna helgen... känns så iaf. Fast det är rätt bra... kroppen behövde det och jag gick och la mig redan 21.15 igår.
Men först på förmiddan fick jag bakat morotsbullar och på kvällen gjorde jag en rejäl laddning köttgryta. Förutom en portion till mig, så blev det 4 lådor jobbemat. Och hör och häpna... allt fick inte plats i frysen! Det har nog inte hänt förut, att frysen varit så full. Så morgondagens jobbemat fick åka in i kylen i stället.

Idag har Jenny och jag varit iväg till Trelleborgs Fotoklubb och blivit fotograferade. Bilderna kommer vi sen få på cd, men det dröjer kanske några dagar/vecka eller så.

​Det var väldigt kul! Bara till att hoppas på att några bilder blev bra :)

Nu har Kisen flyttat.. den som vi passade. Hon kunde ju tyvärr inte flytta hem till sin ägare igen, men nu har hon då fått ett nytt hem. Dom verkade väldigt bra, dom som hon ska bo hos. Dom har haft katt innan, så dom har vana.

Nu ska jag nog slänga mig på sängen en stund..  Kanske först gå bort till Veselinka och hämta klänningen hon köpte till mig igår. Annars får jag göra det i morgon kväll.
Köttfärslimpa blir det här sen... fast jag hade nästan hellre ätit min gryta.. men den som väntar på nåt gott.. får vänta tills lunch i morgon :)

Gillar