Seg dag

Vaknade strax efter kl 8. Drack kaffe och sen åkte jag till Willys och handlade. Var saker som jag bara kunde köpa där, som jag behöver till middagen.

Sen dess har det inte blivit många knop. Jag har ätit lite... Nu står middagen och puttrar på spisen, men dröjer ca två timmar innan jag kan lägga i potatis och morötter. Så tänkte faktiskt ta en timme på sofflocket så länge.

Min mössa blev klar igår, men den blev helt tokig.

Så blir det när man stickar på frihand och inte följer ett givet mönster. Vad har jag lärt av detta? Inget, då jag börjat på en ny mössa, utan mönster.

Förhoppningsvis blir denna bättre.

Kvällens middag blir gulaschgryta. Förhoppningsvis blir det till två matlådor också. Sen har jag planer på att göra ostpaj med sallad en dag.

Bytt batteri i min bankdosa. Lovat byta i Jans också i veckan.

Köpte ett storpack, billigare än köpa dem lösa. Och har fn ingen annan användning för dom.

Sovit dåligt hela veckan, så nu blir det lite sömn (hoppas jag). Oavsett vilket, så vet jag att jag kommer sova dåligt inatt, så lika bra att iaf få nån timmes sömn, även om det blir på eftermiddagen.
Pallar inte duscha ikväll, som det känns nu, utan får gå upp tidigare imorgon bitti och göra det. På kvällen har vi tvättstugan, så jag vet att då blir det en sen kväll.

  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar