Så slut...

​Ikväll är jag riktigt slut... vaknade i natt med vansinnigt ont i ryggen... legat konstigt. Tog mig till jobbet och efter frukost så började det ge med sig. Nu är det nästan helt borta.. samma som igår. Jag var lite rädd att det skulle övergå i migrän, men tabletten stoppade det. Värken satt i det område där migränen alltid börjar.
Men jag är trött i kväll.. antagligen för att det varit så tradigt väder hela dagen och för att jag somnade på bussen när jag åkte hem.
Jag slipper iaf att laga middag i kväll.. fick så mycket jobbemat över på jobb, att det räcker till i morgon. Så ikväll blir det bara mackor. Om jag ens orkar äta. Somnar kanske direkt efter duschen.

Nu börjar en intensiv period. Middag hos Inger i morgon kväll, med Ulf och Fatmir. Det ska bli jättetrevligt och jag ser fram emot det. Jag ska lifta med Mats till jobb i morgon, och sen går jag lite tidigare från jobb, så jag kan lifta med honom hem också... och vara hemma i god tid att hinna göra mig klar. Sen så kan kanske Jan köra mig till Inger.. annars så tar jag bussen och möter upp Fatmir (och Gibson) på Övre. Eller snarare att dom hoppar på den bussen som jag sitter på. Lutar nog mest åt det alternativet.
Sen på tisdag är det middag med TFF och sen åker vi till Ystad och kollar handboll. Det ska också bli väldigt trevligt. En massa folk och jag känner typ.. en person.
Och så på torsdag är det Trelleborgsgalan. Jag har ännu inte bestämt mig om vilken klänning jag ska ha.. men OM det blir den svarta, så hoppas jag att boleron jag lånat av Paula passar... ska prova den om en stund. Annars får jag nog börja rota i mammas garderob 😉

  • 102 visningar

Gillar