Så kul

det var att träffa Lena igen!! Räknade ut att det är ca 15 år sedan vi sågs sist. Och hon såg precis likadan ut nu som då. Hennes 10-årige son Björn var oxå med.. kul att träffa honom oxå. Jenny var lite blyg i början, men det gick över sen o Lena fick en kram när vi skulle köra hem.
Vi gick en snabb sväng på Triangeln, in på BK o tog en fika o sen gick vi sakta mot bilen o inom Coop. Har lovat att vi ska komma upp där i sommar. Vi får ta en sväng dit när vi kör på vår Smögensemester... får förlänga vår resa med några dagar :)

På jobbet har vi mer än "häcken full". Går inte ens att beskriva hur mycket vi har att göra. Fått frågan om övertid på lördag... inte lämnat besked än. Vi skulle behöva jobba 7-21 både lördag o söndag o ändå inte komma i kapp... Bilarna bara dröser in...1500 igår... 2000 i dag, 1500 i morgon. Sen kommer det bilar på söndag o några dagar nästa vecka. Det finns ingen ände på eländet...

Jessica åkte till Hästveda i dag o Pontus kommer hem i morgon kväll, så nu e det bara Jenny o jag hemma. Och hon sover nu. Jag håller på o förbereder för formatering... datorn hänger sig hela tiden.. orkar inte med nåt... Måste fixa det innan den lägger av helt.

Gillar