Riktigt bra dag.

Idag var det mycket politik på schemat. Men vilken fantastisk talare vi hade på förmiddagen. Paula Thunberg Bertolone.

Så engagerad och fick alla att lyssna intresserat. Lika intressant som när jag lyssnade på Pia Sundhage.

Ikväll blev det 3rätters till middag.

Nu har vi suttit några timmar och pratat - gitarren åkte fram.

Nu har jag gått in, men de flesta sitter kvar. Ikväll utanför mitt fönster, men bara mysigt att höra dem sitta där och prata och sjunga.

Jenny var hos läkaren i måndags för sitt öra. Men det har bara blivit värre, så hon har så ont att hon bara gråter. Så imorgon måste hon till läkaren igen. Hon var i skolan idag, men imorgon får hon stanna hemma. Dom ska bara leka lekar.

Jessica ska med Esther till veterinären imorgon - kastrering.

  • 66 visningar
  • Nära Höör

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Hundar

Drömde i natt att jag hade två små hundar.. ett jäkla jobb med att hålla koll på dem.. de försvann hela tiden, men kom när jag visslade. Problemet var att jag inte kunde vissla...

Nu sitter Jenny på bussen till Staffanstorp, hon ska sova hos Lizette i natt. Jag stannar hos Jan tills i morgon.. ska se om det är ledigt i tvättstugan och tvätta upp lite av den tvätt vi har här.. Och botanisera i hans frys och se vad jag ska laga till middag i kväll. Troligtvis ska vi inviga hans fritös. Nu ska jag snart gå ner på stan och handla. 

Visst ja.. frukost kanske vore en idé. Köpte kvarg igår som jag tänkte testa. Jenny åt det till frukost.. chokladsmak och hon tyckte det var gott. Hoppas jag gillar det, för det är fettsnålt och kan vara bra att ha på jobb till frukost. Nu måste jag förbränna mer än vad jag stoppar i mig.. och eftersom jag är dålig på att förbränna, så vore det nog en bra idé att stoppa i sig så lite som möjligt, men ändå vara mätt :)

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer