Rensning...

​Nu har vi rensat lite här bland kläder och sånt.. så upptäckt att jag inte hinner tvätta klart innan kl 22. Det beror delvis på att den ene tvättmaskinen inte centrifugerade ordentligt, så tvätten var halvvåt när jag tog ut den och jag inte hinner få den riktigt torr. Men, så är det ledigt i tvättstugan i morgon, så jag har bokat även den tiden (den är ju ledig!!) och får klart allt. Den ene tvättmaskinen har timer, så jag ställde den, så då bör iaf den maskinen vara klar när jag kommer ner, så jag bara kan torka den.
Upptäckte att katterna gått in och lagt sig bland mina kläder i garderoben, så jag känner att jag vill tvätta upp dem.. speciellt eftersom det är underställ och sånt som jag ska ta med till jobb.

Snart är det läggedags för mig.. Jenny är på väg hem. Hon och Jonathan ska sova här i natt, i Jennys smala säng. Men förhoppningsvis får hon ny säng inom två veckor. Och det ska INTE hennes pappa ha cred för utan det ska Jessica ha.. som ger henne sin säng. Märks vem hon betyder mest för!
Nu när hon fyller år.. ja, Jenny alltså.. så önskar hon sig presentkort på Ikea. Hon ska göra om på sitt rum.. vill ha lite nya möbler.. så om ni tänkt gratta henne.. så vet ni nu vad hon önskar sig. Även påslakanset önskas, men då två av varje, så det ser snyggare ut när hon bäddar. Kanske ett vitt sängöverkast och några färgglada kuddar skulle bli bra 😊

Nej, nu är det snart dags att lägga sig. Jenny har ätit upp mina pizzarester och jag har fixat nudlar åt Jonathan. Så när dom har ätit upp så får dom gå ner på Jennys rum och jag kan bädda ner mig.
Natti

  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vinnaren i Veckans blogg är utlottad, gå in och kolla om det blev du! 😃
nouw.com/jenniferofhbg