Regnig dag...

​En måndag beståendes av regn... och drygt 800 bilar att syna. Inte så man jublar direkt och svävar på moln till jobbet. Jag åkte med Mats i stället... 😄 Jan är sjuk, och så även i morgon, så då åker jag också med Mats. För igår när jag gick till tvättstugan, så såg jag att cykeln vält och framlyktan låg en bit bort... och gick inte att tända. Gissar på att glödlampan gått, så frågan är hur jobbigt det är att byta lampa eller om det är smidigare att köpa ny belysning. Och jag har ingen lust att gå till bussen..  så denna veckan kommer jag lifta med Mats och Jan så mycket jag kan. Dock inte fredag, då jag har ett viktigt möte inbokat här i Trelleborg.

Nu är håret färgat... hoppas jag lyckades bättre denna gången än förra 😁

Samtalsämnet idag på jobb har varit... Bron, Idol och Bachelor 😜 Ja, jag älskar att jobba med Felicia på måndagar! Bron igår var riktigt riktigt bra. Nu känns det väldigt länge tills det är söndag igen. Åh, bara två avsnitt kvar... 

Nu ska det snabbt kokas makaroner och göra köttbullar.. sen ska jag kolla Spårlöst från igår. Så hinner nog håret torka innan jag lägger mig.
Jag har haft flätor idag.. men det är så jobbigt att göra flätor på sig själv, så resultatet blev väl inte så bra. Jag har lite olika frisyr beroende på om jag ska avsyna eller inte.. kan inte ha luggen i ansiktet när jag avsynar.

  • 89 visningar

Gillar