Regn o åter regn :(

Usch, vilket jäkla väder det varit idag. Har frusit nåt fruktansvärt på jobb. Och det bara dräller in bilar... vi har inte en chans att hinna med, tror vi ligger 2 dagar back just nu. Patrik e sjukskriven o Agga har massor av kontorsarbete, så det e bara Almedina o jag som synar för det mesta. Agga hjälper till när hon hinner. Ska bli skönt när Patrik kommer tillbaka.
Det var skönt att när värmen kom igång i bilen på vägen hem.. tur det inte e jag som kör, för jag somnade *s*

Efter jobb följde jag med Jan upp... tog en kopp kaffe o sen kom Jenny. Vi körde på Maxi o Jan köpte en present till Jenny, som hon blev överlycklig för. "Gör egna ljus", hette det o så fort hon kom hem så satte hon igång o gjorde egna ljus. Jessica o Robin hjälpte henne.

I morgon e mina samåkningskollegor på kurs, så jag kör själv :( Men Jan har varit snäll o låtit mig få låna hans bil :) Mer bensin i hans bil ;) ;) Fast just nu längtar jag mest till nästa fredag :)

När vi åker till Jan i helgen så ska både Jenny o jag ta med våra pysselgrejor o pyssla så mycket vi bara kan :) Hon e jätteglad att hon fått egna pysselgrejor.

*del av inlägget bortplockat. Men allt e offentliga uppgifter så egentligen spelar det ingen roll*

Nu ska jag göra Jenny sällskap... krypa ner under täcket, pussa henne o sen sova som en stock.
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229