Redan fredag..

Ja, jag är ju ledig i morgon, så jag håller fredagkväll nu. Fast, då blir det lite snett när det är riktig fredag i morgon.

Vi tänkte kolla på Lyxfällan.. men kom på att vi inte har 3:an, så det blev Böda Camping i stället. Och nu har vi bestämt, att har vi en fungerande bil nästa sommar, då kör vi dit på semestern och tältar några nätter :)

Jag har lärt Jenny ett nytt ord i kväll - KAFFEGÖK :) Inte för att det är nåt jag någonsin skulle dricka igen...

NU först, börjar det komma tomater på mina plantor.. precis som allt annat, så vill inget växa här. (bortsett från mitt midjemått). Tror jag ska plocka in plantorna i morgon och så får dom stå i uterummet, där är ju lite varmare.
Majs odlar jag också och den tar sig fint.

Idag har jag inte varit fullt lika trött och lyckades faktiskt somna på bussen hem.. typ vid hållplatsen innan jag skulle av. Hoppade av bussen 15 min innan bussen hem skulle gå. Rusade till Valen, in på Apoteket och handlade och sen in på Ica och snabbt tog det jag skulle ha, betalade och rusade till bussen.. och hann med 3 min marginal. Borde kanske köpa en lott? Vänta, det har jag ju redan gjort.. men inte skrapat. Tänk om jag ovetandes är miljonär?! ;)

*skrapar*

Det ser ju lovande ut...

Men nej.. ingen vinst.. inga miljoner... får väl gå till jobb på måndag som vanligt då ;)

Ska försöka lägga mig tidigt i kväll med, trots jag inte är lika trött. Men jag kommer vara det när klockan ringer i morgon bitti.. kan inte ta hur lång sovmorgon som helst, ska upp innan Jenny går till bussen. 

Nej, dags att ta in katterna, blir mörkt tidigare och tidigare nu :( Jag saknar redan sommaren!

  • 50 visningar

Gillar