Pinchos

Ikväll har Jenny och jag varit på Pinchos och ätit.

Revbenen var inget för mig, men plankan var jättegod! Tyvärr hade jag ställt in mig på Quesadillas ( hur det nu stavas) men det hade dom tagit bort från menyn. Men det fanns där i tisdags när jag planerade vad jag skulle äta. Så därför blev det revben istället. Creme Brulee till efterrätt och iskaffe blev pricken över det hela. Nog det godaste iskaffe jag smakat.

Innan Pinchos så var vi på Mobilia. Mötte upp Jessica där när hon slutat jobba. Hon fick skjuts dit av Jörgen. Så jag snackade en kort stund med honom också. Han börjar få koll på det som har med datorn att göra och uppskattade lathundarna jag gjort och skrivit ut och som Jessica har kompletterat.

Imorgon ska Jenny jobba, och Jessica och jag ska till Milot och klippa oss. Sen blir det Hemmakväll 💞 På kvällen ska Jenny på 18-årsfest/kalas. Så jag har gjort ett kort ikväll.

Rätt bra att göra lite bakgrunder i förväg och sen bara plocka fram det som passar när det är dags. Ska göra lite fler såna i helgen.

Nu är det dags att sova. Varit vaken sen 5, bortsett från 10.15-11 då jag lyckades sova lite. 7.50 tog jag bussen till Lidl - 9.10 åt jag frukost.

  • 116 visningar

Gillar