Permitteringsdag..

Då har jag varit ledig idag. Gick upp vid 8.30, drack kaffe och åkte sen och handlade frallor. Hemma igen så åt jag frukost och sen var det dags för videomöte.

Jenny lånade mitt busskort och åkte till Lizette och när jag fick tillbaka det åkte jag till Lidl. Dom hade inte allt jag skulle ha, så det blev en kort sväng in på Willys också. Däremellan blev det en väldigt kort visit på Gummiapan. Alltså, vad jag älskar den butiken 🥰 Underbara stämplar, mm, bra priser och väldigt trevlig personal. Idag fick jag en liten present där ❤️

Ett litet 🐝. Både som stämpel och dies.

Hemma igen så gjorde jag burek. Dom blev ok, men inte mer än så. Hade alldeles för lite kryddor i - svårt när det "en nypa" i receptet. Hur mycket är en nypa? Nästa gång kommer det bli bättre 👍🏼 Kanske för att jag ska ha ost i då 😂

Precis pratat med Jenny. Hon satt och pluggade på en inlämning hon ska göra. Lizettes pappa är sjuk, så Jenny är där och hjälper till. Hon lagade middagen ikväll.

Nu ska jag strax göra mig redo för sängen. Hjärnan går dock på högvarv - min ADD för sig till känna rätt rejält nu för tiden. 1000 projekt på gång och jag har lite svårt att sålla. Men men.. Innan veckan är slut så bör tavlan med Tusse vara klar, så då är det projektet klart. Och tuttburken får ta en paus.

  • 93 visningar

Gillar

Kommentarer