Palmfestivalen mm

Idag har jag haft semester. Jenny hade äntligen efter flera mån fått en tid hos BUP... väntat i nästan 6 månader.
Det gick jättebra där.. över förväntan och om knappt 4 veckor så ska vi dit igen.

När vi var klara där, så mötte Jessica upp oss och så skulle vi äta nåt. Eftersom jag fick bestämma så blev det kinabuffé. Och en öl till det 😃

Sen gick vi och handlade lite och gick och kollade bland knallarna på marknaden. Jag fick köpt mig en ny väska. Ville ha en där jag kan få ner en matlåda och annat, så jag inte alltid måste ha ryggsäcken med mig. För även om det är smidigt att ha ryggsäck, så är den inte alltid så snygg att kånka på.

När vi kom hem så hade jag tvättid, så in med tvätten.. och nu är jag klar. Missade dock en hel påse med Jennys tvätt, så det får jag försöka tvätta en kväll, om det är nåt hon MÅSTE ha innan vi har nästa tvättid.

Vid 18-tiden så mötte jag upp Jan och så gick vi en runda där. Måste varit den snabbaste rundan jag gått. Jag hade svårt att hinna med i hans tempo.. jag ville ju stanna och titta ibland, men han bara knallade på. Sen ville han vända och gå hem, men jag sa att jag måste äta. Så vi stannade till på ett ställe och handlade baguette med grillspett. Inte det godaste jag ätit, men det var helt ok. Fast Jan gillade inte det.. tyckte att både kött och bröd var segt.. (mitt var iaf inte det). Sen kutade vi hem igen.. och han sa att det var den tråkigaste marknad han varit på. Ok, det får stå för honom. Jag tycker att det är trevligt att gå där och hittar alltid nåt att köpa. T ex köpte jag en klänning på hemvägen, som bara kostade 50 kr. Fanns ingen möjlighet att prova den, så det var en chansning, men annars kanske Jenny vill ha den.

​Jag fick varit på Forex och växlat lite euro tills jag ska åka. Förhoppningsvis så växlade jag för mycket, så kan jag bara växla tillbaka dom sen. Bättre att växla för mycket än för lite. Nu är det mesta fixat och det är nästan två veckor tills jag åker.

I morgon blir det ytterligare en sväng på marknaden, nån gång vid lunchtid. Ska in på Valen och se om jag hittar nåt linne i annan modell än de jag har. Jessica ska hjälpa mig att försöka hitta den modell jag vill ha.
​Sen ska jag hem och göra mig i ordning för kvällens grillfest. Duschar och tvättar håret gör jag redan på morgonen. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig, men eftersom det är utomhus, så tänkte jag först att jag får klä mig varmt.. men om vädret är som i kväll, så bör jag inte klä mig varmt. För idag har det varit värsta högsommarvärmen. Så jag får kolla i garderoben i morgon och se vad jag hittar för lämpligt. Kanske klänningen jag köpte idag ihop med ett par korta tights och en kofta 👍

Nu funderar jag på att det kanske snart är dags att dra sig mot kudden. Jenny kommer hem om en stund. Ev ska Samira också sova här. Dom ville stanna på stan tills kl 01, men jag sa nej. Kl 12 får dom gå därifrån och det tar MAX 20 min att gå hem. När dom är hemma kan jag slappna av och somna ❤

  • 99 visningar

Gillar