Paket / Ändring

Trillade in ett paket från England idag.. 😄 Formerna jag hade beställt. Så fina.. och mycket större än vad jag räknat med. Och billiga var dom. Ska bli kul att testa dom, måste dock ha hem mer betong först.

Jessica var i stan innan och lunchade med mormor. Men eftersom kinarestaurangen stängde tidigt, så åt dom indiskt i stället. Sen gick dom och handlade. Nu lagar jag middag.. lax, potatis och hollandiesås. Behöver äta, så kanske migränen ger med sig. Den kom för några timmar sen.

Hostan är kvar, men har lagt sig lite. Jag har inte lika ont i luftrören längre och det är lite lättare att andas. Sov någon timme innan idag, men känner hur trött jag är och hade tänkt lägga mig tidigt i kväll med (börjar bli bra på det).

Ändrade planer ang Tysklandsresan.. Jessica åker med i stället för Jan. Kan vara kul för henne att komma ut och göra nåt. Hon har inte gjort nåt sen hon var i Stockholm i våras. Hon var ju kattvakt när vi åkte till Smögen i somras. Jenny blev lite sur, men hon har skolan och så har jag ju lovat henne att vi ska ta en tur till Polen framöver. Hon får sova hos mormor i morgon natt och det tycker hon faktiskt ska bli lite kul.

  • 56 visningar

Gillar