Överkörd

Jag känner mig helt överkörd. Sover 2-3 timmar per natt, drömmer mardrömmar varje natt under de timmarna. Gråter flera gånger varje dag - även på jobb. Migränkänningarna och anfallen har ökat och min motivation är i botten.
Varför? Jo, för min chef har bestämt att han ska "befodra" mig... Till ett jobb jag inte vill ha, då jag älskar de arbetsuppgifter som jag har nu. Som jag vänligt men bestämt tackade nej till, men fick veta att jag inte kunde tacka nej...
Nån arbetsbeskrivning har jag inte fått, men enligt folk som vet mer, så kan det inte kallas för "befodran" utan tvärtom.
Jag har iaf en tid hos min husläkare, pga min depression och ADD på måndag, så får höra vad hon säger. Jag har mått så bra i flera år tills för ca tre veckor sedan. Sen är även avdelning på facket såklart informerade 👍 13 års erfarenhet borde ju vara värt nåt...
Och som att jag inte har andra bekymmer som jag anser är mycket viktigare, och som min chef vet, men tydligen inte bryr sig om. Då kan jag tyvärr bara önska att han drabbas av samma en dag.
Nej, kanske fokusera på nåt positivt. Som t ex.... Nej, finns nog inget. Möjligtvis att Pontus och jag ska klippa oss på lördag. Och att det är Pokémon Community Day på söndag.
Nu ska jag ta och lägga mig. I morgon ska det skrivas ledighetslappar så pennan glöder 😁😱

  • 252 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar

Kommentarer

RebeckaRasmussen
RebeckaRasmussen,
Hoppas det löser sig för dig med jobbet 🌸nouw.com/rebeckarasmussen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229