Överaktivitet och rastlöshet

Denna helgen har jag fått gjort mycket.. det har varit full fart på mig och igår var rent av rastlös.
Jag fick äntligen spikat upp en hylla och lite tavlor.. är så nöjd. Några av tavlorna är de som Jessica och Jenny hade målat och givit mig i julklapp.


Dessa sitter på ena väggen vid köksbordet.

Denna har Jenny målat till mig i julklapp.

Dessa har Jessica målat och dom har jag ovanför soffan.
Satte sen några ljuslyktor vid sidan om, och det blev jättefint.

Det har lagats en del mat i helgen också.. Planka och kycklinggryta på kokosmjölk gjorde jag i lördag... Grytan var mkt godare idag när den fått stå till sig lite. Tur det, för jag har två matlådor av det i frysen 😜
Igår gjorde jag sen Korv Stroganoff.. men blev inte alls nöjd.. Har dock en matlåda i kylen.. men hoppas på att nån annan tar den innan jag blir tvungen att ta med den till jobb.

Molly är oftast väldigt kelen när jag sitter vid datorn.. och när jag går och lägger mig. Från att ha varit Jennys "katt" så är hon numera min.. Å andra sidan så sover Tusse hos Jenny varje natt.. ovanpå henne.. och förr låg han hos mig.. så vi har lixom bytt.

Idag är det måndag.. och en SÅN måndag...

​Det började väl redan när jag missade bussen, för den var 3 min tidig..  men jag fick åka med Jan i stället. Attans, jag skulle gått upp när jag vaknade kl 4 och var aspigg..
Sen har det hållit i sig mer eller mindre hela dagen. Dagens glädjeämne var nog att Lillan var tillbaka på jobb. Ni vet.. man saknar inte kossan förrän båset är tomt..  men jag kommer nog ångra detta, haha.

Ikväll har Jenny och jag varit på linedancen.. Jessica har sån hosta att det kändes väldigt onödigt att hon gick dit och retade upp hostan ännu mer. Så jag köpte i stället lite hostmedicin till henne på hemvägen och nu har jag varit borta hos Jan och hämtat lite andra sorter..
Men tack Maria, för att jag fick dansa min favoritdans i kväll..  den fick upp pulsen rejält 😊

Nu är matlåda packad och jag får väl själv äta lite samt packa bröd till i morgon. Sen rulla lite cigg.. och därefter krypa ner under täcket. Ska på möte i morgon eftermiddag, så jag jobbar bara till kl 13.
Egentligen är det förmöte i morgon kväll, men eftersom jag själv inte känner mig 100 % kry.. snuvig och så..  så hoppar jag nog över det.. Har lite att fixa här hemma också.. för på onsdag kväll kommer grannen hit och hjälper mig fästa listerna i duschen. Måste förbereda inför det.. och har fortfarande inte fixat T-Röd.. Känns så onödigt att köpa en hel liter, när jag kanske behöver 0,5 dl.

Nej.. nu är det snart dags att avsluta för i kväll.. ska som sagt äta lite och resten ska packas ner i en matlåda till svärsonen..  han dyker nog upp här i morgon och det verkar vara hans favoritmat 😄
Natti

  • 117 visningar

Gillar