Ont i halsen, ont i kroppen

​Ja, det var så jag vaknade i morse. Och bäddsoffan är nog inte den bästa att sova i för ryggen. Kanske dags att jaga tag i en TUNN bäddmadrass, så att får lite mer "säng".

Jag skulle egentligen åkt till Malmö idag, men det blir inte av. Kanske i morgon, kanske inte i morgon. Skulle behöva åka en sväng till Maxi.. men orkar just nu inte. Ska äta lite, ta en Ipren och gosa ner mig i soffan med katterna.

Jenny är på tjejmässa på Södan. Det började 11.30, men hon stack hemifrån vid 10 för att komma långt fram i kön och därmed få en goodiebag. Hon och hennes kompisar kom först, men sen kom det folk och trängde sig.... t o m tanter. Men dom stod fortfarande tillräckligt långt fram och fick varsin goodiebag och även lunch. Får höra hur det var när hon kommer hem.

I eftermiddag blir det en sväng med dammsugaren och ikväll ska det göras fiskgratäng. I morgon blir det antagligen till att testa en ny pastasås jag hittade ett recept på.
Pastasås

​Satt här och helt plötsligt lät det som nån sköt med en kulspruta eller så.... 2 ggr på några minuter. Otäckt! Och sen ringde Jan och undrade om jag hört samma.... Hos honom lät det som om det var nära honom, hos mig lät det som om det var en bit ifrån. Nåt billarm hade visst också gått igång.

Jag skulle låna ut min gamle Samsung och gjorde en återställning och skulle uppgradera den. Nåt gick snett... nu kommer jag inte längre än till loggan, den bara står där och blinkar. Testat allt.. tagit ut batteriet.. startat om.. nu håller den på att ladda hem nåt som ska fixa det, men det har den gjort i över en timme och känns som inget händer. Nån som kan sånt här?

Gillar