Onsdag, fotboll och pizza

​Efter jobb idag så var jag och Jessica på Valen och handlade. Fick köpt mig både mössa och vantar. Och en rosa elvisp.. Jessica köpte en rosa vattenkokare. Nu har jag en elvisp med degkrokar och slipper gå och låna Jans när jag ska baka. Så nu blir det nog till att baka bullar i helgen. Kanske t o m lussekatter.
Fick även köpt termometrar... och kan nu konstatera att vi har 21 grader här uppe... och kan gå utan strumpor, utan att frysa.

Jessica och jag åt pizza ikväll. Halva min pizza ligger i matlåda till jobb i morgon. Det var riktigt gott med pizza 😄 Sen kollade jag fotbollen... som väntat vann PSG. Felicia och jag spelade topptipset idag, men flög på en match. Jag spelade även själv, men flög på två matcher där.

En tidig födelsepresent står numera på mitt hörnbord... så nöjd! Fast den försvann rätt kvickt därifrån.. Jenny har lånat den. Men i morgon är den tillbaka igen...

Försöker övertala Jan till att vi ska åka till Ikea på fredag kväll.. handla värmeljus, Jessica ska köpa en liten hylla till sina gubbar... och så kan vi äta julbord där.
Ja, på tal om julbord.. julmat... Tror jag ska fixa skinka och brunkål i helgen. Är sååå sugen på det... kokt potatis till det.. Mums!

Jag vill till DollarStore och ÖB också..  ÖB kan jag ev ta efter jobb i morgon, men det går inga bussar till DollarStore. Inte än. Jag skulle vilja till Rusta också, men det blir svårt... Ja, Maxi behöver jag också till..
Lillan var så snäll idag och erbjöd sig att köpa några lampor till mig på Jula, eftersom hon ändå skulle dit och köpa just en sån lampa. Så i morgon tar hon med dem till jobb och i helgen ska det julpyntas 😃

Nej, nu är det strax dags att lägga sig. Just nu är här så varmt att jag fått öppna fönstret... Natti


  • 93 visningar

Gillar