Onsdag

och vi sov länge.... vaknade runt 11.30, både Jenny o jag, Eftersom jag har svårt att somna o att fortsätta sova, så har jag insomningstabletter o sova-djupare-tabletter. Insomningspillan verkar i ca 2 timmar, sen går den ur kroppen.. För att jag inte ska behöva ta en ny när jag vaknar, så har jag en annan, som jag inte blir trött av, men som gör att jag sover lite hårdare. Tar en halv o sover som en gris i 12 timmar :( Hör visserligen Jenny när hon vaknar, men inte mycket mer. Så i kväll har jag bara tagt en fjärdedelspilla, hoppas jag piggar till runt 10. Måste komma in i rätt sömn tills jobbet börjar.

Jenny har varit på vårdcentralen o tagit två prover - i armen. Gick jättebra o vi får svar om ca 2 veckor. Då får vi veta om hon tål laktos eller mjölk. Visar det inget, så får vi söka vidare... då e det kanske magkatarren som spökar. Den kommer ju i samband med att hon ska träffa sin pappa, fast hon inte vill. Nu när vi varit på semester, så har hon mått hur fint som helst, men så fanns där heller ingen oro över att hon skulle vara tvingad att träfffa honom!!

I höst får vi kanske besök från Smögen. Då får dom bo i Jans lägenhet o Jan får bo här med oss.

Jenny lärde sig skicka sms i går kväll. Skickade till Jan att hon älskar honom o att han ska säga det till henne. Hon e så rädd att han oxå ska behandla henne illa, men det kommer han aldrig att göra... han kommer finnas för henne som om om är hans egen dotter. Han gör allt för henne!

Jag vaknade med nackspärr o det håller i sig. Sitter nu med stödkrage, men hjälper föga. Ska iaf gå o lägga mig o försöka sova nåt lite.

Gillar