Oj oj...

Skrev en massa text, men det försvann när jag hade glömt spara.
Kort och gott - känns konstigt att bara jobba två dagar i veckan, när jag är van vid att jobba heltid. Och att den som tror att går att bibehålla samma kvalité är en drömmare. Vi gör ju ändå extra för att det ska fungera hyfsat. Rimhet varandra flera gånger i veckan, även när vi själva inte har arbetstid. Och sen med andra så sköter vi akuta saker via messenger. Just för att det inte kan vänta. Om det är ett "ärende" på fredag eftermiddag - då kan jag inte återkoppla förrän torsdag. Alltså, det funkar ju inte. Verkligen inte!! I slutändan har vi samma må - att kunderna ska drabbas så lite som möjligt.

Ikväll när jag varit och handlat och kom hem, så blev jag så dålig. Började svettas (feber?) och kände mig kymig i kroppen. Efter lite mat så kändes det bättre, men inte helt bra. Och är fortfarande inte bra. Men hoppas det går över efter lite sömn.

Ikväll har jag pysslat lite.

Bara börjat, får väl se var det slutar. Ska försöka göra nåt till innan jag lägger mig, så det kan torka under natten. Sen får jag se om jag lyckas med mönsterpassning i morgon.

Så när det är klart så kallar kudden. Natti.

  • 94 visningar

Gillar

Kommentarer