Nytt år - nya tag

Då var både jul o nyår avklarade. Julafton firade vi hos Lizette o hennes pappa. Trevlig o god mat. Avslutade kvällen med att kolla på film (Baksmällan), sen körde vi hem.
Jenny lyckades hålla sig vaken hela vägen hem, trots hon var så trött att hon nästan somnade till filmen. Hon skulle egentligen sova över, men ändrade sig o följde med oss hem.

Alla samlade på en bild.

Jennys bästa julklapp.. en "OnePiece".

Juldagen var vi hos mamma på middag o annandagen var vi hos Jans mamma. Då var vi rätt trötta på julmat :)

Kvällen innan nyårsafton, var vi med Kattjouren ute på Fagerängen o försökte fånga in hemlösa katter.. dock blev det ingen fångst den kvällen, men dagen efter fick dom fångat en katt. Här blir det dock inte till att vara jourhem, då det har satt sina spår sen vi hade Psych här :-/

Nyåret firade vi hos Jan. Käkade gott.. kollade på raketer från fönstret o efter det så förlovade vi oss :-) Ja, inte bara Jan o jag, utan även Jenny. För hon ville att vi skulle bli en riktig familj o höra ihop. Så hon har oxå en liten ring, med gravyr :) Somnade sen med orden: Nu e Jan min pappa på riktigt *ler*
Nu har vi börjat så smått o kolla efter ett gemensamt boende.. men vi har inte bråttom.

I går kväll var jag med Pontus på körskolan för handledarutbildningen. Dock upplevde jag den som seg, men Pontus var helnöjd, o det e väl det viktigaste.
I kväll har vi varit på genrepet på Trelleborgsrevyn.. lika trevligt som alltid.
Nu ska jag njuta av att bara ha en dag kvar att jobba, sen blir det liiiite långledigt igen. Tänkte ta o städa bort julen... utom gardinerna, för dom gillar jag så. Kanske kan vi få borrat upp nån hylla o lite sånt smått o gott.
  • 0 visningar

Gillar