Nybakta frallor, pannkakor och vitlökschampinjoner

​När jag vaknade idag (av alarmet), så började jag dagen med en kopp kaffe, skrev till Pontus och frågade om han ville följa med och hämta några trådbackar med tillhörande ställning.. och ja, det ville han. Hämtade honom, hämtade backarna och sen till Polisen för att hämta ut hans leg.
Hem och satte igång med att baka morotsbullar. När det var klart var det dags att gå till mamma och äta pannkakor. Tog med några nybakta bullar.
Stannade ca en timme.. och det var megagott med pannkakor som jag sluppit göra själv :)

När jag kom hem så skrev jag klart inköpslistan (fy tusan vad bra jag blivit på att skriva ner det som ska handlas) sen for jag iväg. F-kassan för att komplettera våra ansökningar om bostadsbidrag, Bolaget för att köpa några cider (skulle lätt kunna göra reklam för Somersby Päroncider!), Lidl för att köpa sköljmedel samt resten till kvällens tacos. Döm om min förvåning när dom varken har burkmajs eller tacokrydda... Ok... då köper jag det på Netto.. men inte hade dom det.. jo, majsen, men inte kryddan. Så det fick bli inköp på Willys.
En sväng på DollarStore blev det också (mamma: dom har djupa tallrikar i 20-pack, men utan pris.. och ingen personal att fråga). Köpte diskmedel och en lång tändare.

Ikväll åt vi tacos och så gjorde jag vitlökschampinjoner. Jenny var ute med kompisar men hade lovat spara mat till henne. Dock RÅKADE jag äta upp alla champinjonerna själv - hoppas hon inte blev alltför ledsen. Nä.. det blev hon inte, när hon väl kom hem och åt.

Nu är dags att sova.. I morgon ska det bakas mer bullar.. denna gång utan morötter. Magen är mätt.. åt några bullar precis. Ja, inte för att jag var hungrig utan bara sugen. Natti.

Gillar