Nyårsmingel

Idag har Jenny och jag varit på nyårsmingel hos Ulf. Väldigt trevligt!! Och för första (och sista?) gången, så har jag ätit baconglass. Inte äckligt, men å andra sidan så är jag inte den som äter glass i vanliga fall.

Sen så gick jag hem efter att följt Jenny till stan. Gick ingen buss, så det gick fortare att gå hem i ☔️ än vänta en timme på nästa buss.

Nu tvättar jag. Ovanligt va? 😂 Verkar som att den andra torktumlaren är lagad, så jag slipper tvätta halva natten.

I morgon kommer Jan hit och firar nyår med oss. Först ska han köra och lämna Jenny och hennes kompisar på ett disco (en annan pappa hämtar sen). Så Jenny får äta nåt annat innan hon åker iväg.
Ska iväg i morgon och hitta en mindre bit fläskytterfilé, för det går inte åt så mycket. Jessica ska äta kyckling, men det vill jag inte ha. Sen ska jag göra Banoffiepaj och pannacotta. Förrätt skippar vi i år.

Jenny var och grattade sin pappa idag som fyllde år häromdagen. Typ. Han hade lovat att all släkt skulle komma, men som vanligt så gjorde dom inte det. Han hade bjudit dom först igår... så dom kunde inte komma med så kort varsel. Samma sak var det till jul och när hon fyllde år. Sen kan han ju undra varför Jenny drar sig för att åka dit... Tänk om han för en enda gång i livet kunde låta bli att ljuga för henne!! Hon har inget förtroende för honom, då han ljugit för henne hela livet. Hushållerskan var dock väldigt inställsam idag, så det är väl nåt lurt på gång. Hon hade visst t o m svarat emot honom, så hon fick väl stryk när Jenny åkt hem. Så brukar han behandla sitt tjänstefolk...

Nu ska jag se om jag hittar en bra film att kolla på och sen ska jag lägga mig i vettig tid 👍

  • 187 visningar
  • Nära Västra Trelleborg, Trelleborg

Gillar