Ny vecka, nya friska tag och en kommande smörgåstårta

​Tre timmars sömn i natt.. migränkänning som äntligen har släppt. Ja.. inte konstigt, sov dåligt ju.. och låg antagligen konstigt, och då låg ändå inte Molly hos mig. Men jag kom upp i tid i morse och blev klar snabbt. Ibland överraskar jag mig själv 😉

Kvällens middag blev enkel.. korv med bröd. Ja, jag har inte ens ätit, är inte hungrig. Får se innan jag lägger mig, annars får nån äta dem i morgon.
Jag är sååå sugen på smörgåstårta. De som Jocke och Jennifer bjöd på när Amina tog studenten var så vansinnigt goda. Kom från Manges Kök här i Trelleborg. Men det är alldeles för dyrt att köpa bara för att sitta här och frossa en kväll, så min tanke är att jag ska göra själv på lördag förmiddag, som vi ska äta på kvällen. Och så jag kan ta med resterna till jobbet på söndag, för pga midsommar, så blir det övertid på söndag isf lördag. Jag känner att smörgåstårta nog är en viktig del i kostcirkeln 😉

Nu är Jenny och Jonathan och handlar kattsand åt mig på Willys. Jag orkade inte fara Trelleborg runt för att få tag på nån av de sorters kattsand som jag föredrar.

På midsommarafton så kommer även Lizettes faster Kerstin och hennes man Deni. Ska bli jättekul att träffa dom igen, är nog 15 år sen jag träffade dom sist. Det ser jag verkligen fram emot! Och att äta nypotatis.

Det är inte utan att jag längtar efter semestern. En vecka i Smögen kommer bli underbart! I år ska jag packa med nån bra bok, för jag hoppas på iaf en regnig dag, så jag med gott samvete bara kan ligga inne och slappa 😊 I övrigt så hoppas jag på mycket bad, fiske, en dag på Bohus-Malmön eller Ramsvik, pizza på Smögenbryggan och många besök i Tennishallen. Och såklart - få umgås en massa med Anders, Kristina och Elias. Ett plus vore om jag lyckades övertala Jan till att ta en dagstur till Norge.
Ungarna vill tälta på en öde ö, men vi har inget tält och jag är inte helt säker på om jag är så sugen på det. Men kanske Jan och Anders klarar den biten utan mig och Kristina. Nån kan tälta och nån kan sova i båten. Får väl köpa ett billigt tält på Biltema eller Jysk.

Inom en timme ska jag vara i säng. Natti

Gillar