Ny vecka, barnfritt och Mello 2015

Jahapp.. då var det ny vecka.. och jag hade ställt klockan för att gå upp innan 10 och kolla när dom började släppa artisterna för Mello 2015. JAAAAAA, Linus ska vara med nästa år med ❤

Åh, vad jag ska hejja!

Till min glädje ska även 

vara med...  Han är helt suverän.. i mina ögon en underskattad artist, som kan så mycket mer än vad det ser ut som.  

NU kom Jenny på vad hon vill ha tvättat tills i morgon.. glöm det tjejen, hon som sköter tvättmaskinen har gått hem för dagen.. såna önskemål lämnas senaste kl 18. Detta har vi gått igenom sen vi flyttade hit i februari, så hon borde veta bättre.

I eftermiddag har Jessica och jag varit på Maxi och handlat.. under tiden var Jenny och mormor på Casablanca och åt.
Jag fick sen mutat Jan till att hämta upp oss och köra oss hem.. så då passade vi på att köpa två lådor kattsand på ÖB samt en massa annat (som t ex 3 st adventsstjärnor).

Nu ska jag gå och lägga mig... Jenny ligger fortfarande och pratar.. borde kanske inte sagt att jag nattar henne när hon har sängen i rumpan.. det är ju ändå en stor säng hon har ;D

På tal om felsägningar... tänkte innan: Jan ska till veterinären med Geisha.. Nej, med Tikis ju.. Tikis, Tikis.. och så sa jag till Jessica: Jan ska med Geisha till veterinär... helt säker på att jag sa Tikis.. Jaha, sa hon.. Kan han inte ta nän av sina egna katter?? Attans, jag sa fel ändå!

Nu ska jag gå och lägga mig.. i morgon ska det hämtas paket. på onsdag ska jag på rehabsamtal och på torsdag räknar jag med att kunna jobba igen. Tänkte att det är lagom att smygstarta med 2 dagar, vila mig under helgen och sen jobba en hel vecka.

Natti

  • 74 visningar

Gillar