Ny vecka..

Körde till jobb idag... och kommer göra det på onsdag med, då Jenny och jag har saker planerade på kvällen. Sen har det blivit ändrade planer, då bilen måste lämnas på fredag, då den ska säljas och jag har tyvärr inte råd att köpa den. Annars hade jag gjort det, den är en bra bil och går bra. I morgon blir det dock bussen till jobb.

På torsdag kväll ska Jenny och Jan gå på pappa-barn-mörkervandring i Albäck med Tjejloftet. Det ser Jenny verkligen fram emot. Tur hon fått rejäla gummistövlar av Lizette, dom lär hon nog behöva använda där.

Jag är fortfarande riktigt dålig.. hade så ont på jobb att jag nästan grät... när ska det här ge med sig? Till på köpet vaknade jag täppt i näsan och ont i halsen i morse.. alltså är det 3:dje förkylningen som kommer nu.. på mindre än 6 veckor. Det kan gå några dagar när jag mår bättre, sen kommer ett bakslag. Idag är en bakslagsdag.. känner mig lite febrig också, så jag ska snart lägga mig. Positivt är dock att jag idag kunde förnimma några dofter och nästan smaka middan. Man får vara glad för det lilla :)

Fick en ny form med posten idag.. och den känns som om den skulle vara den finaste jag hittills har. Eller i alla fall den som jag är mest nyfiken på hur resultatet blir. Jag har redan varit och fyllt den, så i morgon får vi se hur den ser ut. Inväntar en liknade form med posten i morgon, som jag är lika nyfiken på.

Nej, dags att börja fundera på att krypa ner under täcket.. Natti

Gillar