Ny vecka - nya friska tag

 ​Ja, nu är det slut på ledigheten mitt i veckorna.. nu är det fulla veckor som gäller ett tag framöver. Skönt med rediga rutiner, så man har koll på vad det är för veckodag.

Igår kväll var jag till Emporia och Apple Store med Jennys mobil. Den som hon fick utbytt för drygt en vecka sedan. Men den godtog inte originalladdaren.. och inte nån annan heller.. gick bara att ladda om den var helt avstängd.. lite svårt att ringa och väcka henne på morgonen då. Dom felsökte den och sen bytte dom ut den. Och kollade så den funkade innan jag gick därifrån. Vilken service!

Nu idag har jag varit och bytt min Samsung mot iPhone 5S, till Jessica. Hennes simkort gick inte att klippa till, alldeles för gammalt, så hon har nu beställt ett nytt och fick ett annat av mig, som hon kan ha tills dess. Dock har jag inte en aning om vad det är för nr på den. Men hon är jättenöjd med sin telefon. Hoppas att tjejen vi bytte med är lika nöjd 😄

Nu har jag varit med Jan på Maxi.. fick köpt skal till mobilen och är redan så nöjd med det.
Ikväll har vi ätit pizza.. ja inte jag.. hämtade för en timme sen, men har ännu inte börjat äta.. så det blir kall pizza till mig.

  • 67 visningar

Gillar