Ny lykta

Innehåller affiliate-länkar

Ikväll drog jag av formen på lyktan som jag gjorde härom kvällen... där jag hade gjort för lite betong, men inte orkade gå att göra mer... så den blev ca 1 cm för låg, men den blev helt ok ändå. Fast i fortsättningen ser jag till att fylla den helt :) Den blev iaf jäkligt fin!<

>

Idag har jag inte alls varit på humör.. Fått flera irriterande samtal under dagen. Och jag är inte på bättre humör nu. Tandvärken är kvar och har varit så hela dagen. Hittade pencillin, som jag nu tagit. Bara förkylningen kunde ta och bryta ut, så att tandvärken försvinner. Kanske jag skulle dela säng med Jenny, så hennes förkylning kan smitta ;) Ikväll är hon jättehostig, så det ser ut som om hon ska vara hemma i morgon. Dock är hon inte riktigt med mig på den biten, men det är hon kanske i morgon bitti.

Såg ikväll att grannen klippt ner en massa buskar/mindre träd mot vår trädgård till. Men det visade sig sen att dom står på vår tomt... Ja, det kan ju knappast vara för att hon vill se oss bättre, för hon hälsar inte när vi är i trädgården, fast vi har ögonkontakt. Jaja.. det är ingen som sagt att det är en trevlig dam, snarare tvärtom. Trots hon kom och presenterade sig när vi flyttat in och sa att det skulle bli så skönt att inte vara så ensam här.

Trots mitt humör.. eller tack vare.. så har jag fått gjort en del i kväll... Diskat, städat, tvättat, lagat middag, skrivit ut en massa papper åt Jessica... Nu är det snart dags att lägga sig... orkar inte duscha i kväll, så jag får gå upp lite tidigare i morgon bitti.... och åka till jobb med blött hår... kommer se ut som en hottentott när jag kommer till jobb *fnissar* Men då hinner jag kanske dricka en kopp kaffe på morgon också. Natti.

Gillar