Nu är det helg!

Så skönt att det är helg... och jag har alla mina töser här. Lizette var här när jag kom hem från jobbet ❤ Nu har vi suttit och tittat på en massa gamla foton, som jag var borta hos Jan och hämtade.

Jan och Jenny för en massa år sedan.. Jenny är väl ca 3½ år här.

​Molly och Tess, som kattungar... och fortfarande vänner (nu tål dom inte varandra). Det är ca 7 år sedan bilden togs.

Förhoppningsvis så flyttar Kisen i morgon. Det kommer iaf nån och tittar på henne i morgon, kollega till Lillans mamma. Hur mycket jag än älskar Kisen, så går ju inte hon och Molly ihopa.

Det är faktiskt kul att komma till jobbet och få en kram av en kollega! Ett tecken på uppskattning!

I morgon ska jag först sova ut.. sen ska jag storhandla, har tvättstugan, ska göra lite storkok (även på söndag), kanske baka bullar, Dock har jag inte kommit på vad jag ska laga för mat. Blir väl nån gryta, nån på fläskkött och nån på kyckling. Sen köttbullar och pannbiffar. Lite sugen på att testa andra biffar.. typ paprika och fetaost. Frågan är om jag inte ska frysa in lite sås också.. Så behöver jag bara koka upp potatis och så är matlådan klar.

Nu är det snart dags att lägga sig. Martin gick vidare i Idol.. Det räcker för mig. Funderar på att baka nån äppelkaka i morgon, som vi kan mysa med i morgon kväll. Med vaniljsås :) Men vi får väl se... Natti

  • 65 visningar

Gillar