Nu är den vår!!

Ikväll har jag gjort upp affären med odlingslotten. Nu är den vår. Känner mig så inspirerad och tror att detta kommer vara ett lyft för oss alla. Jenny och Jonathan vill ha en liten bit som dom ska sköta själva. Vad dom ska odla där det vet jag inte än.

Jag fick så fint ritade kartor med beskrivning på vad som finns där redan. T o m ett litet plommonträd är där. Sen fick jag tips på när jag kan så vad, hur det ska skötas, mm. Har nu samlat allt i en plastficka.

I helgen ska jag dit och fixa lite, om vädret tillåter. Ska se var jag kan sätta mitt pyttelilla växthus. Fast det dröjer lite innan det ska på plats. Och så ska förvaringslådorna målas. Fick en hink med färg och några penslar.
En grill ska vi skaffa och ha där, så vi kan grilla lite korv. Och en termos så jag kan ta med mig kaffe. Kaffe är viktigt 😎 viktigare än att grilla korv 😂

Nu är det dags att göra sig klar för sängen. Efter jobb i morgon så ska jag åka och hälsa på Lizette. Ska bli mysigt att träffa henne igen.

Nu är det dags att sova 😴 Blev ingen middag ikväll. Fortfarande mätt efter pastan vi åt på lunchen. Tyvärr ska Jörgen inte köpa frallor i morgon till oss, så jag får nog se om jag hinner köpa en på Centralen i morgon bitti.
Natti

  • 139 visningar

Gillar